Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'da kaybolan kız kardeşle ilgili kan donduran itiraf!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Adana'da kaybolan kız kardeşle ilgili kan donduran itiraf!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana’nın Kozan ilçesinde 2014 yılının Haziran ayında ilçe emniyet müdürlüğüne kayıp başvurusu yapılan kızın ağabeyi tarafından öldürüldüğü, eşekle çuval içerisinde ormana götürüp gömdüğü ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Ağlıboğaz Mahallesi, Karadere Sokak'ta oturan 16 yaşındaki Hilal Özcan'ın ablası Ülkü Özcan 27 Haziran 2014 tarihinde emniyete kızkardeşi için kayıp başvurusunda bulundu.O günden bu yana haber alınamayan kayıp genç kız için Kozan Emniyet Müdürlüğü'nde özel bir ekip kurularak araştırma derinleştirildi. Özel ekip, kayıp kızın hiçbir banka resmi kurum ve hiç kimseyle bağlantı kurmaması nedeniyle soruşturmayı aile üzerinde yoğunlaştırdı. Ağabey Alparslan baba Ramazan ve anne Emine Özcan’ın ifadeleri alındı. Polis çapraz sorguda ağabey Alparslan Özcan’ın kız kardeşinin telefonla konuştuğu için babasının öldürdüğünü söyleyip öldürdükten sonra çuvala koyup eşekle evden 2 kilometre uzaklıktaki ormanlık alana götürerek gömdüklerini söyledi.

Polis Alparslan Özcan’ın ifadeleri doğrultusunda Hilal’in öldürüldüğü yeri ve öldürüldükten sonra eşek ile Çatalkaya mevkisindeki yerde kazı yaparak insan iskeleti buldu. Cumhuriyet savcısının olay yeri ve öldürüldüğü yerde yaptığı incelemelerden sonra Hilal’e ait olduğu düşünülen kemikler torbaya konularak Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Baba Ramazan anne Emine ve ağabey Alparslan gözaltına alınırken baba ifadesinde kızını oğlunun öldürdüğünü söylediği, oğlunun ise kız kardeşini babasının tüfekle öldürdüğünü söylediği öğrenildi.
Baba Ramazan Özcan’ın anne Emine Özcan’ı tehdit edip kimseye bir şey söylersen senide öldürürüm dediği ileri sürüldü.

Bu arada, emniyette sorgulanan ağabey Alparslan Özcan'ın kız kardeşini kendisinin öldürdüğünü itiraf etti. Kız kardeşinin Adana'daki erkek arkadaşının yanına gittiğini ve yanında kaldığı için geri döndüğünde öldürdüğünü söylediği iğrenildi.
Ağabey Alparslan, anne Emine ve baba Ramazan Özcan emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...