Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Necla Sağlam cinayeti için özel ekip kuruldu!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Necla Sağlam cinayeti için özel ekip kuruldu!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Zonguldak'ta 8 ay önce TTK'da memur olarak göreve başlayan 22 yaşındaki Necla Sağlam'ın öldürülmesi ile ilgili Kriminal Daire Başkanlığı'nda görevli altı kişilik ekip Zonguldak'a geldi.

Edinilen bilgiye göre 22 yaşındaki Necla Sağlam, 24 Şubat 2015 günü Meşrutiyet Mahallesi'nde yalnız yaşadığı evinde boğazı kesik halde ölü bulunmuştu. Olayın ardından soruşturmayı derinleştiren ekipler Necla'nın sevgilisi olduğu iddia edilen S.C., iş arkadaşı K.E.Y. ve H.T.'yi gözaltına almıştı. Zonguldak Adliyesine getirilen üç kişi delil yetersizliğinden tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Kriminal Daire Başkanlığı'nda görevli altı kişilik uzman ekip, cinayetin aydınlatılması için görevlendirildi. Zonguldak'a gelen özel ekip üç gün boyunca elde edilen delilleri ve dosyayı incelemeye başladı. Özel ekip, Necla'nın evinde de yaptığı incelemesini sürdürüyor.  

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...