Kazada kalbi duran kadını doktor eşi kurtardı

Düzenleyen:
Kazada kalbi duran kadını doktor eşi kurtardı

YAŞAM Haberleri

Manisa'da, karşıya geçmek için yol kenarında bekleyen Sedef Gülakman'a motosiklet çarptı. Kalbi duran Gülakman'ı hayata yanında bulunan doktor eşi döndürdü.

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, karşıya geçmek için yol kenarında bekleyen çiftten 25 yaşındaki Sedef Gülakman'a motosiklet çarptı. Kalbi duran kadını, Doktor olan eşi Ali Gülakman kalp mesajıyla hayata döndürdü. İhbar üzerine kaza yerine gelen ambulans, 2'si motosiklette olmak üzere yaralanan 3 kişiyi hastaneye kaldırdı.

YOLA SAVRULARAK YARALANDI

Kaza, bugün saat 15.00 sıralarında, Acarlar Mahallesi Piyaleoğlu Caddesi'nde meydana geldi. Öğretmen Sedef Gülakman, yolun karşısına geçmek için Çanakkale'nin Bayramiç Devlet Hastanesi'nde görevli olan eşi Dr. Ali Gülakman ile yol kenarında beklemeye başladı. Bu sırada çiftten Sedef Gülakman'a, 22 yaşındaki Onur Tuncer'in yönetimindeki 45 ZC 0728 plakalı motosiklet çarptı. Kasksız olan Tuncer ile arkadaşı 17 yaşındaki Derya Karaarslan da yola savrularak yaralandı.

EŞİ KALP MESAJI YAPTI, HAYATA DÖNDÜ

Dr. Ali Gülakman, gözü önünde yerde kalan eşinin kalbinin durduğunu belirledi. Kalp mesajı yapan Dr. Ali Gülakman, Sedef Gülakman'ı tekrar hayata döndürdü. Dr. Ali Gülakman, diğer iki yaralının da durumlarını kontrol etti. İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekipleri, 3 yaralıyı Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Öte yandan kim olduğu öğrenilemeyen küçük bir kızın Dr. Gülakman'ın boynuna sarıldığı görüldü. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...