Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü sanatçının kız kardeşi sokakta kaldı

Düzenleyen:
Ünlü sanatçının kız kardeşi sokakta kaldı

YAŞAM Haberleri

Karabük’te tek katlı bir bina, kayma ve oluşan çatlaklar nedeniyle yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalırken, evde kalan sanatçı Ankaralı Turgut’un kız kardeşi Gülcan Karataş, sokakta kaldı.

Kayabaşı Mahallesinde tek katlı müstakil evde dün gece kayma ve çatlaklar medyana gelmesi sonucu evde yaşayan Gülcan Karataş isimli kadın durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptıkları incelemede, yıkılma tehlikesi olduğundan oturanların tahliye edilmesine karar verildi. Evde hamile kızı ile birlikte kalan Gülcan Karataş, gidecek yeri olmadığından evin bahçesine çıkarttıkları koltukta sabahladı.

Ünlü sanatçının kız kardeşi sokakta kaldı

Yaktıkları ateşle sabaha kadar yağmur altında kalan Karataş, evin yıkıldığını ve güçlükle kendisini dışarı attıklarını söyleyerek, “Ateş yakarak sabaha kadar koltukta bekledik. Ev oturulacak gibi değil. Kiradayız ve gidecek yerimiz olmadığı için dışarıda kaldık. Evdeki eşyaları kurtarmaya çalışıyorum” dedi.

Gülcan Karataş, sanatçı Ankaralı Turgut’un ağabeyi olduğunu da belirterek, “Benim öz ağabeyim. Buralarda mağduruz. Sesimizi duyarsa bize yardım etsin” diye konuştu.

Ünlü sanatçının kız kardeşi sokakta kaldı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...