Futbol hayata bağladı!

Düzenleyen:
Futbol hayata bağladı!

YAŞAM Haberleri

Futbol okulu koordinatörlüğü yapan Mehmet Turhan Demir, futbola olan sevgisi ve yetiştirdiği öğrencilerin desteğiyle lösemiyi yeneceğini söyledi.

Göztepe’de 2009-2014 yılları arasında futbol okulu koordinatörlüğü yapan Mehmet Turhan Demir, temmuz ayında yakalandığı lösemiyle savaşırken, futbol aşkıyla hayata tutundu. Yaklaşık 5 aylık yoğun kemoterapi sürecinin ardından ocak ayının sonunda Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nden taburcu oan Demir, tedavisini dışarıdan sürdürüyor. 29 yaşındaki Demir, futbola duyduğu sevgi ve 5 yıl emek verdiği minik oyuncularının moral desteği ile hastalığı yeneceğini söyledi. Yetiştirdiği sporcuların kendisini zor günlerinde bir an bile yalnız bırakmadığını belirten genç teknik adam, son olarak görev yaptığı Göztepe Spor Kulübü U14 Takımı’nın Balçova Spor Tesisleri’ndeki antrenmanına sürpriz bir ziyaret yapıp, “çocuklarım” dediği oyunculara kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Demir, “Onların sevgisi beni ayakta tutuyor. Yeşil sahalara yeniden dönme umudumu hiçbir zaman kaybetmedim. Benim için zor geçen süreçte futbolcularım çok destek oldu. Tamamen iyileşip takımıma kavuşacağım günü iple çekiyorum” dedi. İZMİR DHA
Futbol hayata bağladı!

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...