Ölen eşinin mezarından dönerken kazada öldü

Düzenleyen:
Ölen eşinin mezarından dönerken kazada öldü

YAŞAM Haberleri

İzmir Buca'da, bir süre önce ölen eşinin mezarını ziyaretten dönen 76 yaşındaki Mehmet Kara, yolun karşısına geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

İzmir'de Kaynaklar'dan Buca yönüne giden bir otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan ve bir süre önce kaybettiği eşinin mezar ziyaretinden dönen Mehmet Kara'ya çarptı.

Dün saat 16.00 sıralarından Yeni Buca Mezarlığı yakınlarında meydana gelen olayda Kara ağır yaralanırken, kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale ardından Kara ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Buradaki müdahale ardından Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Kara, uygulanan tedaviye rağmen kurtarılamadı. Talihsiz adamın cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Polis, Mehmet Kara'ya çarpan otomobil ve sürücüsünü belirlemek için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...