HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Sefer bizim zafer Allah’ındır' sloganıyla Erdoğan’a destek

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
'Sefer bizim zafer Allah’ındır' sloganıyla Erdoğan’a destek
Cumhurbakanı Erdoğan, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Herkes Farkında Platformu üyeleri, “Sefer bizim zafer Allah’ındır” sloganıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdi.

Belediye meydanında bir araya gelen Herkes Farkında Platformunun basın açıklamasına bazı siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu üyeleri destek verdi. Platform üyeleri adına Muş Alparslan Üniversitesi öğrencisi Özkan Orun bir açıklama yaptı.

Gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül’ün tahliye olduklarının hemen ardından seçilmiş Cumhurbaşkanına hakaret etmelerinin kabul edilemez bir durum olduğunu belirten Özkan Orun, “Henüz kamuoyunun vicdanına ve adalete yaptıkları casusluk faaliyetlerinden dolayı hesap verememişken, sanki beraat etmiş gibi yaptıkları şovları çok net bir şekilde görüyoruz. Daha tahliye olduğu ilk dakikalarda bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına ‘Hesap verecekler’ diye tehdit etme cüreti gösteren bu zatlara, millet olarak söyleyeceğimiz birkaç söz var. MİT Müsteşarına yapılmaya çalışılan operasyondan Gezi eylemlerine, 17-25 Aralık teşebbüsünden MİT TIR’ları olayına kadar zaten siz, kendi meşrebinizce hesap sormaya çalıştınız Sayın Can Dündar. Ama milletin feraseti sizin yasa dışı hamlelerinizin hepsini bertaraf etti ve etmeye de devam edecek” dedi.

Can Dündar ve Gül’ü eleştirmeye devam eden Orun, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Suriye’deki diktatörün değirmenine su taşımak için, bölgedeki muhaliflere ve Türkmenlere gittiği belli olan yardım TIR’larını, henüz o bölgede dahi olmayan IŞİD’e gittiğini iddia ederek binlerce masum insanın ölümüne sebep oldunuz. Tıpkı Esad gibi, PKK gibi. Anayasa Mahkemesinin kararı sizleri aklamıyor.”

Dünyanın hiçbir ülkesinde casusluk faaliyeti yapan, ülkesine rağmen çalışan, dış güçlerin piyonu olmuş kişilere kahraman muamelesinin yapılmadığını vurgulayan Orun, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a katılıyoruz. Ve sonuna kadar yanındayız. Üniversiteli gençler olarak her şeyin farkındayız” diye konuştu.

Yapılan basın açıklamasından sonra platform üyesi gençler, TRT’nin sevilen dizisi ‘Diriliş Ertuğrul’un ‘sefer bizim, zafer Allah’ındır’ sloganlarını atarak olaysız dağıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...