HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Savcının iddianamesiyle ortaya çıkan acı gerçek!

Düzenleyen: /
Savcının iddianamesiyle ortaya çıkan acı gerçek!
Asitle Saldıran Enişte, Enişte Asit, Asitli Saldırı, Çocuk, Kör, Haber

YAŞAM Haberleri

Savcı hazırladığı iddianamede asitçi enişte kurbanı çocuk için ağlatan yorumlar yaptı. Küçük çocuğun her iki gözünün de görmediği ortaya çıktı.

İstanbul’da lüks bir restoranda karısının 3.5 yaşındaki yeğeni Y.K.’nın yüzüne “kıskançlıkla” sülfirik asit sıkan ve çocuğun iki gözünü kaybetmesine neden olan “asitçi enişte” Cihan Araçman hakkında 24 yıla kadar hapis cezası talebinde bulunan Savcı Bülent Canoğlu’nun, 12 sayfalık iddianamesinin son bölümündeki duygusal yorumları dikkat çekti. Sanığın eyleminin “tasarlayarak öldürmeye yönelik” olduğunu belirten Savcı Canoğlu, “küçük çocuğun artık göremeyeceğini, koşamayacağı ve yüzünün bir daha gülmeyeceğini” ifade ettiği iddianamede şunları yazdı:

“Küçük çocuğun, saldırı tarihinden önce sevgi dolu bakışları, yüzünde yaşama sevinci vardı. Mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Ama artık o gülen yüzü yok. Yüzünün yanması sonrası, en az 5 aylık zaman diliminde sayısı 100’ü geçen genel anestezi altındaki ameliyatlara rağmen her iki gözünde de görme yetisi kaybolan, yüzü çoğu zaman maske ile kapatılan, çevresinde kendisine sevgi ile yaklaşan aile yakınlarının yüzlerini ve ağladıklarını dahi göremeyen, gözlerinde artık mutluluk olmayan bir erkek çocuk var artık. Çocuğun bundan sonraki yaşamı sevdiklerini göremeden, hep bir kişinin yardımıyla geçecek.”

- Olayın geçmişi
Ataşehir'de 17 Ekim 2015'te meydana gelen  olayda, ünlü bir restoranın oyun alanında, 3 yaşındaki bir çocuk üzerine atılan  kimyasal madde sonucu yaralanmıştı. Polis ekipleri, olayla ilgili çok yönlü  çalışma başlatmış, eylemi gerçekleştirdiği iddiasıyla 3 yaşındaki çocuğun  teyzesinin eşi Cihan A'yı gözaltına almıştı.Emniyetteki ifadesinde  suçlamaları kabul eden Cihan A, ifadesinde "çocuğa ailede herkesin ilgi  göstermesi nedeniyle kıskandığı için böyle bir şeyi yaptığını" söylemişti. Öte  yandan, kimyasal maddeden alınan örneklerin kriminal laboratuvardaki incelemesi  sonucu maddenin, sülfürik asit olduğu tespit edilmişti.Dünyaca ünlü bir  şirketin Türkiye biriminde pazarlama müdürü olarak çalıştığı bildirilen şüpheli  Cihan A'nın, Anadolu 1. Sulh Ceza Hakimliğince "beden veya ruh bakımından  kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı silahla kasten yaralama"  suçundan tutuklanmasına karar verilmişti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...