Beratcan'dan hâlâ haber yok!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Beratcan'dan hâlâ haber yok!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kartal’da okuldan çıktıktan sonra evine dönmeyen gelmeyen 10 yaşındaki Beratcan Karakütük’ü arama çalışmaları devam ediyor.

Kartal’da 10 yaşındaki Beratcan Karakütük okul dönüşünde evine gelmeyince aile polise kayıp müracaatında bulunmuş, olay yerine sevk edilen ekipler Beratcan’ı bulmak için çalışma başlatmıştı. Eğitimli köpekle birlikte Beratcan’ı arayan ekipler, dün bir sonuca ulaşamamıştı. Beratcan’ın ailesi ve mahalle sakinleri, sabah erkenden arama çalışmalarına başladı. Beratcan’ın babası Ergün Karakütük, “Hiçbir ip ucuna rastlayamadık” dedi.

Beratcan’ın amcası ise “Kuytu köşelere bakıyoruz. Birşey elde edemedik. Kendi imkanlarımızla arıyoruz. Akşam mahallenin gençleri aradı. Bir sonuç elde edemedik. Biz aramaya devam edeceğiz. Apartmanlarda daire daire aramayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...