Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Engelli Gamze'ye Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hediye

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Engelli Gamze'ye Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hediye

YAŞAM Haberleri  / AA

Dünyaya gelmeden babasını kaybeden zihinsel engelli Gamze Baltakıranoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan istediği hediyesini aldı.

Annesi ile yaşayan 23 yaşındaki Gamze Baltakıranoğlu'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talep ettiği tableti AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz ulaştırdı.

Tablet teslimi sırasında Gamze'nin annesi Emine Baltakıranoğlu, eşini kalp krizi nedeniyle kaybettikten sonra 4 çocuğuyla yaşam mücadelesi verdiklerini söyledi.

Emine Baltakıranoğlu, engeli nedeniyle evden çok çıkamayan kızının hayatını renklendirmek istediğini anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "tablet" isteklerini Milletvekili Abdurrahman Öz vasıtasıyla Ankara'ya ilettiklerini dile getiren Baltakıranoğlu, şöyle dedi:

"Gamze küçükken aşı nedeniyle zihinsel engelli hale geldi. Zaten babasız büyüdü. Hep evde. Artık bir şeyler öğrenmek de istiyor. Cumhurbaşkanımızdan istediği tablet geldiği için çok mutlu oldu. İki gündür de uyumuyor."

Gamze Baltakıranoğlu da tabletiyle en çok oyun oynamak istediğini söyleyerek, "Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum ve çok teşekkür ediyorum. Allah onu başımızdan eksik etmesin" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...