Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kazadan ölen babasını gören genç: Beni de öldürün

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kazadan ölen babasını gören genç: Beni de öldürün

YAŞAM Haberleri  / İHA

Konya'da meydana gelen kazada, yerde yatan babasının cansız bedenine atılan genç sinir krizi geçirdi.

Kaza, merkez Meram ilçesi Hasanköy Mahallesi Antalya Çevreyolunda meydana geldi. İddiaya göre, çevre yolunda sol şeritten seyir halinde olan Ali Murat G. idaresindeki 42 EH 222 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle orta şeritte Doğan M. idaresindeki 42 ABG 13 plakalı hafif ticari araca çarptıktan sonra kaldırıma çıktı. Otomobil kaldırımdaki elektrik panosunu devirerek yan yattı. Devrilen otomobilde bulunan Hamza Çobanoğlu (48), sürücü Ali Murat G. ile Büşra G. (18) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan Hamza Çobanoğlu’nun hayatını kaybettiği anlaşıldı. Diğer yaralılar Ali Murat G. ile Büşra G. ambulanslarla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kazadan ölen babasını gören genç: Beni de öldürün
POLİSİN SİLAHINI ALMAYA ÇALIŞTI
Öte yandan, acı kazayı haber alarak olay yerine gelen Çobanoğlu’nun yakınları sinir krizleri geçirdi. Eşi ve oğulları yerde yatan babalarını görünce feryat ederek ağlamaya başladı. Oğullarından birisi babasının üzerine doğru atılarak, “Bu babam olamaz. Babamsa dayanamam buna, beni de öldürün” diyerek feryat etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...