HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sopa ile kafasına vurulan inşaat işçisi öldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sopa ile kafasına vurulan inşaat işçisi öldü
Yozgat, Haber, Son Dakika, İnşaat İşçisi, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yozgat’ta bir inşaatta çalışan 38 yaşındaki N.Ç. ile çıkan kavgada başına aldığı sopa darbeleri sonucu ağır yaralanan 67 yaşındaki inşaat bekçisi Ali Yağız, 12 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Yağız’ın yakınları cenaze töreni sonrası suçluların en ağır cezayı almasını istedi.

Bir inşaatta bekçi Ali Yağız ile aynı yerde çalışan N.Ç. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle N.Ç., iş arkadaşı Ali Yağız'ın kafasına sopa ile vurdu. Aldığı darbe sonucu ağır yaralanan Ali Yağız, Yozgat Devlet Hastanesi'nde 12 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra öldü. Ali Yağız'ın kesin ölüm nedeni belirlenmek üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, N.Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Yozgat’ta bekçi olarak çalıştığı inşaatta boyacılık yapan N.Ç. tarafından başına sopa ile vurulması sonucu ölen Ali Yağız, Yozgat Çapanoğlu Büyük Camii’nde kılınan cenaze namazı ardından toprağa verildi. Yağız’ın yakınları, cinayet zanlılarının yakalanan bir kişiden ibaret olmadığını iddia ederek, adaletin yerini bulmasını istedi. 5 çocuk babası Ali Yağız’ın tabutu başında gözyaşı döken yakınları, cinayet sonrası tutuklanan N.Ç.’nin olayı tek başına gerçekleştirmediğini iddia etti. Amcasının inşaatlarda bekçilik yaparak geçimini sağlayan kalp hastası ve kendi halinde bir insan olduğunu söyleyen Urguya Koçyiğit, olay sonrası bir kişinin tutuklandığını belirterek, cinayetin biri sığınmacı 3 kişi tarafından işlendiğini ileri sürdü. Koçyiğit, şöyle dedi:
Sopa ile kafasına vurulan inşaat işçisi öldü
"Olaydan bir gün önce bir para davaları olmuş. Pazar günü de inşaatta kimse çalışmıyormuş. Üç kişi gelip yemek yiyeceklermiş, amcam 'burayı süpürdüm yan tarafta yiyin' demiş. 'burası benim odam' demiş. O sırada aralarında bir arbede yaşanmış. Ondan sonra bu üç kişi amcamın kafasına öldüresiye vurmuş. Hastaneye de ölü bir şekilde biri getirip bırakmış. Orada kalbini çalıştırıp,  ameliyata almışlar. Ama geldiğinde bitkisel hayattaydı, 12 gün yoğun bakımda kaldı. Yapılacak hiçbir şey yoktu. Doktor raporunda da var, kafatası parçalanmış."
Olay sonrası bir kişinin yakalandığını söyleyen Koçyiğit, olaya karıştığını öne sürdüğü diğer iki kişinin de yakalanmasını istedi. Elif Nur Koçyiğit de amcasının planlı cinayete kurban gittiğini öne sürerek, "Olay sonrası ambulans da çağırmamışlar. Amcam ifade verecek durumda olmadığından, neler olduğunu tam olarak bilemiyoruz. Amcamı darp edenlerin biri mülteci 3 kişi olduklarını biliyoruz. Amcam haksız yere vahşice katledilerek öldürüldü. Suçluların gerekli cezayı almasını istiyoruz" diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...