Ege ve Akdeniz'de 670 düzensiz göçmen yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ege ve Akdeniz'de 670 düzensiz göçmen yakalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Genelkurmay Başkanlığı, Antalya, Aydın, Çanakkale, İzmir ve Muğla açıklarında toplam 670 düzensiz göçmenin yakalandığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarının yürüttüğü arama kurtarma faaliyetlerine ilişkin bilgi verdi. Buna göre, Artvin'in Yusufeli ilçesi Hamzet mevkiinde Çoruh Nehri'ne atlayan bir kadını arama çalışmalarına İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve Afet ve Acil Durum Müdürlüğü unsurlarınca devam edildiği belirtildi. Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan bir kişinin İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca aranması faaliyetlerine devam edildiği kaydedildi. 
Arama kurtarma faaliyetleri kapsamında, İzmir'de 479, Muğla'da 55, Aydın'da 51, Antalya'da 34, Çanakkale'de ise 51 düzensiz göçmenin Sahil Güvenlik ekipleri tarafından sağ olarak kurtarıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...