4 yaşındaki çocuk parktaki fıskiyenin su deposuna düştü

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
4 yaşındaki çocuk parktaki fıskiyenin su deposuna düştü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Konya'da bir parkta ailesiyle birlikte piknik yapan 4 yaşındaki Mevlüt Taha Çalışkan, çocuk oyun alanının ortasındaki mermer bloklu fıskiyenin, 80 santimetresi su olan 113 metre derinliğindeki su deposu kuyusuna düştü.

Güvenlik görevlileri tarafından düştüğü su deposundan çıkartılan ve hastaneye kaldırılan çocuğun hayati tehlikesinin devam ettiği açıklandı. Olay, bugün saat 15.00 sıralarında Karatay Belediyesi'ne ait hayvanat bahçesi yanındaki parkta meydana geldi. Mevlüt Taha Çalışkan, yakınları ile birlikte piknik yapmak için parka geldi. Annesi Fatma Çalışkan'ın yanından ayırılıp parktaki oyun alanına giden Mevlüt Taha, oynadığı sırada, oyun alanı ortasındaki mermer bloklu fıskiyelerin su deposuna düştü. Durumu fark eden diğer çocuklar, parkın güvenlik görevlilerine haber verdi. Güvenlik görevlileri 80 santimetresi su olan 113 metre derinliğindeki su deposuna girip minik Mevlüt Taha'yı kurtardı. Mevlüt Taha, çağrılan ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Mevlüt Taha'nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Soruşturma sürdürülüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...