İzmit'de park kavgası kanlı bitti: 1 ölü

İzmit'de park kavgası kanlı bitti: 1 ölü

YAŞAM Haberleri

İzmit'te çay ocağının önüne otobüs park etttirmek istemeyen çay ocağı işletmecisi otobüsü park etmek isteyenler arasında kavga çıktı.

Kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Olay, İzmit Yenişehir Mahallesi Mimar Sinan İlkokulu karşısındaki çay ocağında meydana geldi. İddialara göre amatör ligde mücadele eden Başaranspor'un maçını seyreden Yasin Örengül, Niyaz Altaş ve Kayhan Karaca, çay ocağının önüne otobüsü park etti. Çay ocağının sahibi Hüseyin Gül otobüsü farklı bir yere park etmelerini söyledi. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine çay ocağı sahibi Hüseyin Gül, eline geçirdiği bıçakla otobüsü park eden Yasin Örengül, Niyazi Altaş ve Kayhan Karaca'yı vucudun çeşitli yerlerinden yaraladı. Kavga sırasında Gül de bıçaklandı.
Yaralılardan Yasin Örengül, Niyazi Altaş ve Kayhan Karaca olay yerine gelen ambulanslarla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yaralanan çay ocağı sahibi Hüseyin Gül ise Seka Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Kalbinin altından aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan 24 yaşındaki Kayhan Karaca yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hafif yaralanan Hüseyin Gül ise hastanede tamamlanan tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...