Kovaya köz koyup uyuyan bekçi zehirlenerek öldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kovaya köz koyup uyuyan bekçi zehirlenerek öldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Adana'da bekçilik yaptığı inşat alanında üşüyünce köz dolu kovayı kulübesine koyup uyuyan şahıs, karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesi Karslılar Mahallesi'nde meydana geldi. Süleyman Sarı (51), 2 ay önce Karslılar Mahallesi'nde bir inşaat alanında bekçi olarak işe başladı. Sarı, dün gece de kulübesine geçip beklemeye başladı. Sarı, üşüyünce ısınmak için dışarıda beklerken kova içerisinde yaktığı ateş köz olunca kulübeye getirdi. Sarı, kulübenin kapısını da kapattıktan bir süre sonra uykusu gelince yatağa uzandı. Sarı, uykuda kovadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Sabah inşaata gelen çalışanlar Sarı'nın kulübeden çıkmadığını görünce şüphelenerek kulübeye geldi. Sarı'yı uyandırmak isteyen ancak uyandıramayan inşaat çalışanları hemen 112 Acil Servis'i aradılar. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Süleyman Sarı'nın karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiğini belirledi. Polis olay yerinde inceleme başlattı. Çalışmanın ardından Sarı'nın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...