Karbonmonoksit gazından zehirlenen 1 kişi öldü, 4 kişi de...

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Karbonmonoksit gazından zehirlenen 1 kişi öldü, 4 kişi de...

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Karabük'te 2 farklı adreste yaşanan olayda 84 yaşındaki kadın sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybederken, 1'i çocuk 3 kişi de gazdan etkilendi.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Yenimahalle Umut Sokakta meydana gelen ilk olayda, Dudiye Gökmen (68), Cemil Gökmen (66) ile 6 yaşındaki torunları Sıla A. sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilendi. Sabah namazına kalkan çift durumu fark ederek 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı çift ve torunlarını KBÜ Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. İlk tedavileri yapılan Dudiye ve Cemil Gökmen ile torunları Sıla A. daha sonra Ankara'ya sevk edildi. 

HABER ALINMAYINCA GERÇEK ORTAYA ÇIKTI 
Yaylacık Mahallesi Türkoğlu Caddesinde meydana gelen diğer olayda ise bir apartmanın 3'üncü katındaki dairesinde yalnız yaşayan Fati Özcan'dan (84) haber alamayan gelini durumu komşularına söyledi. Komşuların yaşlı kadını görmediklerini söylemesi ve evin kapısının açılmaması üzerine polis ekiplerine bilgi verildi. 
Olay yerine gelen polis ekipleri, kapıyı kırarak içeri girdiklerinde yaşlı kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan ilk incelemede yaşlı kadının sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlendi. Özcan'ın cesedi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 
Olayla ilgili soruştur sürüyor. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...