16 yaşındaki genç sevdiği kızın babasını pompalı tüfekle öldürdü!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
16 yaşındaki genç sevdiği kızın babasını pompalı tüfekle öldürdü!

YAŞAM Haberleri  / AA

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 16 yaşındaki bir genç, kendisi ile görüşmek istemeyen kızın babasını pompalı tüfekle öldürdü.

İddiaya göre, 16 yaşındaki S.Ş, aynı yaştaki C.T. adlı genç kızla sosyal medyada tanıştı. Bir süre sosyal medyadan görüşen S.Ş. ile C.T, ilerleyen günlerde bir araya geldi. Bu görüşmenin ardından C.T, S.Ş'ye bir daha görüşmek istemediğini söyledi.
Daha sonra genç kızı taciz ettiği öne sürülen S.Ş, akşam saatlerinde C.T'nin babası Yüksel T. (44) ile Taşlı Mahallesi'ndeki evlerinde görüşmeye geldi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine S.Ş, yanında getirdiği pompalı tüfekle Yüksel T'ye ateş etti. Ağır yaralanan Yüksel T, 112 acil servis ekiplerince olay yerinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Yüksel T'nin cesedi, Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Olayın ardından kaçan zanlının yakalanması için Jandarma ekipleri bölgede çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...