Şehirlerarası otobüs terminalinde kendini astı!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Şehirlerarası otobüs terminalinde kendini astı!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Konya'da 24 yaşındaki Mustafa Çolak, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bulunan akaryakıt istasyonunda tavana bağladığı ipe kendini asarak yaşamına son verdi.

Bu sırada olay yerine gelenlerin ise cesedin fotoğrafını cep telefonlarıyla çekmeye çalışması dikkat çekti.  Olay, bugün saat 07.45 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesi'nde bulunan Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki akaryakıt istasyonunda meydana geldi.  Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı Mustafa Çolak, akaryakıt istasyonundaki inşaat iskelesi üzerine çıkarak ipi tavana bağladı. Daha sonra kendisini boşluğa bıraktı. Durumu fark eden akaryakıt istasyonu çalışanları, polis ve sağlık görevlilerine haber verdi. Gelen sağlık görevlileri Çolak'ın yaşamını kaybettiği belirledi. Bu sırada meraklı vatandaşlara olay yerine gelip, asılı olan cesedin fotoğrafını cep telefonlarıyla çekmek istemesi dikkat çekti. Soruşturma sürüyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...