Yolcu otobüsü kamyonetle çarpıştı, 1 kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yolcu otobüsü kamyonetle çarpıştı, 1 kişi hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa-İzmir karayolunda yolcu otobüsü ile kamyonetin çarpışması sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Bursa-İzmir karayolu Mustafakemalpaşa yol ayrımında gece saat 03.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Balıkesir istikametinden Bursa yönüne seyreden Mahmut Y. yönetimindeki özel bir firmaya ait yolcu otobüsü, Tatkavaklı kavşağında tali yoldan ana yola kontrolsüz çıkan 17 FP 010 plakalı bir kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle yol kenarına savrulan kamyonetin sürücüsü Orçun Buğa (32) araçta sıkıştı. Olay yerine çağrılan ambulans ve kurtarma ekipleri, hurdaya dönen araçta sıkışan sürücüyü yaklaşık 1 saatte çıkarabildi. Şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. 
Otobüste bulunan yolcular kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Karayolu kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapalı kaldı. Otobüs yolcuları yaklaşık 1,5 saat sonra gelen başka bir otobüsle yola devam etti. 
Kazayla alakalı tahkikat sürüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...