Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji son dakika uyarısı, tüm Türkiye'yi etkileyecek!

Düzenleyen:
Meteoroloji son dakika uyarısı, tüm Türkiye'yi etkileyecek!

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'de hava sıcaklığı 2-4 derece azalarak mevsim normallerinin altında seyredecek. Bazı bölgelerde kar yağışı görülecek.

Hatay çevrelerinde kuvvetli sağanak yağış, Hakkari çevrelerinde ise yoğun kar yağışı görülecek. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Marmara'nın kuzey ve doğusu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun güney ve doğusu ile Çanakkale'nin iç kesimleri, Balıkesir'in kuzeyi, Tekirdağ, Afyonkarahisar, Denizli, Antalya'nın iç ve doğu ilçeleri, Osmaniye, Hatay, Ankara'nın kuzey kesimleri, Konya, Çankırı ve Artvin çevreleri aralıklı yağışlı geçecek.

Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde görülecek yağışların, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri, Artvin, Amasya ve Tokat çevrelerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Hatay çevrelerinde kuvvetli sağanak yağış, Hakkari çevrelerinde yoğun kar yağışı görülecek. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı tahmin ediliyor. Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın kuzey ve doğusu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun güney ve doğusu ile Çanakkale'nin iç kesimleri, Balıkesir'in kuzeyi, Tekirdağ, Afyonkarahisar, Denizli, Antalya'nın iç ve doğu ilçeleri, Osmaniye, Hatay, Ankara'nın kuzey kesimleri, Konya, Çankırı ve Artvin çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri, Artvin, Amasya ve Tokat çevrelerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülecek yağışların; Hatay çevrelerinde kuvvetli sağanak yağış, Hakkari çevrelerinde yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülkemiz genelinde 2 ila 4 derece azalarak, mevsim normallerinin altında seyredecek. Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.
 

HAVA SICAKLIĞI ÜLKE GENELİNDE DÜŞÜYOR
Hava sıcaklığı Türkiye genelinde 2 -4 derece azalarak, mevsim normallerinin altında seyredecek. Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli esecek.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimleri hafif karla karışık yağmurlu, zamanla hafif yağmurlu 7

İstanbul: Çok bulutlu ve zamanla hafif yağmurlu 11

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu 14

Adana: Parçalı çok bulutlu 19

Antalya: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, iç ve doğu ilçeleri hafif sağanak yağışlı 17

Samsun: Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 7

Trabzon: Çok bulutlu ve zamanla aralıklı yağmurlu 7

Erzurum: Parçalı bulutlu 3

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 14

(Ajanslar)

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...