Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sakarya'daki feci kazada ölen 5 kişi toprağa verildi

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Sakarya'daki feci kazada ölen 5 kişi toprağa verildi

YAŞAM Haberleri  / DHA

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde otomobilin önünde giden TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölen 5 kişi Karapürçek İlçesi'nde toprağa verildi.

6 yaşındaki Kübranur Bora'nın mezarının üstüne çok sevdiği elbisesi konuldu. Kaza dün, D-100 Karayolu Gebeş Mevkii'nde meydana geldi. Önünde giden TIR'a çarpan otomobilde bulunan 44 yaşındaki Tuncer Bora, eşi 34 yaşındaki Tülay Bora, kızları Kübranur Bora, Tuncer Bora'nın ablası 45 yaşındaki Leyla Çelik ile 9 yaşındaki oğlu Cuma Emre Çelik öldü. Kazada ölen 5 kişi için bugün Karapürçek Mesudiye Mahallesi'ndeki Merkez Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. 5 kişinin yakınları cenazelerin başında gözyaşlarına boğulurken, kılınan cenaze namazı sonra Mesudiye Mahallesi Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi. Kübranur Bora'nın tabutu ve mezarının üzerine çok sevdiği elbisesi konuldu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...