Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karısının 400 bin dolarlık yüzüğünü çöpe attı

Düzenleyen:
Karısının 400 bin dolarlık yüzüğünü çöpe attı

YAŞAM Haberleri

ABD'de yaşayan 54 yaşındaki adam, karısının 400 bin dolar değerindeki yüzüğünü çöpe attı.

Amerika'da yaşayan Bernie Squitieri isimli adam, eşinin kağıt bir peçetenin içinde mutfak masasının üstüne koyduğu 400 bin dolar değerindeki düğün yüzüğünü yanlışlıkla çöpe attı çöpe attı. 54 yaşındaki şaşkın koca yüzüğünde içinde bulunduğu poşeti çöpçülere verince olaylar iyice sarpa sardı.

YÜZÜĞÜN KAYBOLDUĞUNU ÖĞRENİNCE ÇILGINA DÖNDÜ

Kızını okula bırakıp eve dönen adamın eşi, yüzüğün kaybolduğunu anlayınca büyük panik yaşadı. ''Yüzüğümü gördün mü?'' diye soran kadın, kocasından ''hayır'' cevabını alınca çılgına döndü. Daha sonra çift, Bridgeton şehrindeki çöp toplama şirketi ile irtibata geçip durumu bildirdi. Şirketin çöp arabasının radyoaktif alana henüz ulaşmadığını belirten şirket, karı kocaya yüzüğün bulunma şansının çok az olduğunu söyledi. Buna rağmen şansız çift, şirketi çöp arabasını aramaları konusunda ikna etmeyi başardı.

Karısının 400 bin dolarlık yüzüğünü çöpe attı

400 BİN DOLARLIK YÜZÜĞÜ ŞİRKET YÖNETİCİSİ BULDU

Metrelerce yükseklikteki 2 tonluk çöp yığınında 400 bin dolarlık yüzüğü 25 dakika içinde bulan şirket yöneticisi, yüzüğün bu kadar kısa sürede bulunmasından dolayı çok şaşkın olduğunu belirtti.

Karısının 400 bin dolarlık yüzüğünü çöpe attı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...