Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

6 metrekarelik dünya, mutfakta geçen hayat!

Düzenleyen:
6 metrekarelik dünya, mutfakta geçen hayat!

YAŞAM Haberleri

Sivas’ta eşinden ayrılan Nurcan Erçelik (35), 5 ve 13 yaşlarındaki 2 çocuğuyla Şarkışla ilçesinde yıkılmasından korktuğu evin tek sağlam yeri olan 6 metrekarelik mutfağında yaşıyor.

Pınarönü Mahallesi’nde, durumuna üzülen bir hayırseverin evinde kira ödemeden oturan Erçelik, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından 2 çocuğu için verilen yaklaşık 600 lirayla geçinmeye çalışıyor. Tek odalı, duvarlarında çatlaklar bulunan ve çatısından toprak dökülen evin yıkılmasından korkan Erçelik, soba kurduğu mutfağa çamaşır makinesini, kanepesini, buzdolabını, oğlunun bilgisayarını ve televizyonu yerleştirdi. Tüm işlerini 6 metrekarelik bu alanda yapan Erçelik, “Evin oturacak bir durumu kalmadı. Tek istediğim çocuklarım için güvenli, küçük bir yuva. Korkmadan uyumak istiyoruz. Onları can güvenliği olan bir evde büyütmek, okutmak istiyorum” ifadelerini kullandı. SİVAS AA
6 metrekarelik dünya, mutfakta geçen hayat!

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...