Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmit'te 10 aylık bebeği döverek komaya soktular

Düzenleyen:
İzmit'te 10 aylık bebeği döverek komaya soktular

YAŞAM Haberleri

İzmit'te vücuduna aldığı darbelerle komaya sokulan 10 aylık bebeğin annesi ile bakıcısı gözaltına alındı. Bebeğin vücudundaki darp izleri şoke etti.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, kötü muamele soncu komaya giren 10 aylık bebeğin annesi ile bakıcısı gözaltına alındı.

10 AYLIK BEBEK KOMADA

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne, komaya giren 10 aylık bir kız bebek getirildi. Doktorlar hemen müdahalede bulundu. Bu sırada bebeğin vücudunda, kötü muamele gördüğüne dair darp izlerine rastlanıldı. Sağlık ekibi durumu polise bildirdi. Polis, bebeği hastaneye getiren 25 yaşındaki annesi H.A.'yı gözaltına aldı. H.A., polisteki ifadesinde, eşinin cezaevinde olduğunu, bundan dolayı çalışmak zorunda kaldığını, bebeğe bir arkadaşının baktığını, işten geldiğinde çocuğunu hastaneye getirdiği şekilde bulduğunu söyledi. İfadenin ardından polis, annenin bebeğine baktığını iddia ettiği kadını da gözaltına aldı.10 aylık bebeğin hastane yoğun bakım servisindeki tedavisi ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...