Down sendromlulardan 'Bu hayatta biz de varız' mesajı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Down sendromlulardan 'Bu hayatta biz de varız' mesajı

YAŞAM Haberleri  / AA

Kahramanmaraş'ta down sendromlu çocuklar, kentte düzenledikleri farklı etkinliklerle "Bu hayatta biz de varız" mesajı verdi.

Onikişubat Belediyesi ile Kahramanmaraş Down Sendromlular Derneği iş birliğinde "Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü" dolayısıyla down sendromlu çocukların gün boyu yaptığı etkinlik, birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

Vali Mustafa Hakan Güvençer, İl Jandarma Komutanı Alper Kuşbaşoğlu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz'ı ziyaret eden çocuklar, makam koltuklarına oturdu. Ardından yine makam araçlarıyla programın yapılacağı otele gelen çocuklar, burada keyif dolu dakikalar yaşadı.

Down sendromlu çocuklar tarafından "Bu hayatta biz de varız" mesajının verildiği kısa filmle başlayan etkinlikte, çocuklar hem klasik hem de modern danslarda yeteneklerini gösterdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...