Askeri araç otobüsle çarpıştı, 4'ü asker 6 yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Askeri araç otobüsle çarpıştı, 4'ü asker 6 yaralı var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Erzurum'da askeri araç ile özel halk otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4'ü asker toplam 6 kişi yaralandı.

Kaza, 12.00 sıralarında Erzurum'un Yakutiye ilçesi 23 Temmuz kavşağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Jandarma Komutanlığı'na ait askeri araç ile Yunus Emre hattında şehir içi yolcu taşımacılığı yapan 25 H 0110 plakalı özel halk otobüsü, kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 3 takla atan askeri araçta bulunan 2'si rütbeli 2'si er olmak üzere 4 asker ile otobüste bulunan 1'i kadın 2 kişi, yaralandı. 6 yaralı, kaza mahalline sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Otobüste bulunan yaşlı bir kadının hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. 
Görgü tanıkları, kazanın kavşakta meydana geldiğini ve askeri aracın çarpışmanın etkisiyle 3 takla attığını belirtti. Vatandaşlar, hurdaya dönen askeri araçtan askerlerin hafif yaralı olarak çıkarıldıklarını söyledi. 
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...