Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Düzce'de 'Teröre Lanet, Şehitlere Saygı' yürüyüşü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Düzce'de 'Teröre Lanet, Şehitlere Saygı' yürüyüşü

YAŞAM Haberleri  / AA

Düzce'de siyasi parti, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katılımıyla "Teröre Lanet, Şehitlere Saygı" yürüyüşü gerçekleştirildi.

Belediye Meydanı'nda toplanan gruptakiler, Türk bayrağı taşıyarak, terör aleyhinde slogan attı.

Anıtpark Meydanı'na kadar yürüyen gruptakiler adına konuşan Düzce Barosu Başkanı Ali Dilber, terörün küresel bir suç, terörü destekleyenlerin de bu suça ortak olduğunu söyledi.
"Terörün iyisi kötüsü olmaz"

"Terörün iyisi kötüsü olmaz" diyen Dilber, şöyle devam etti:

"Terör kötüdür ve insanlık suçudur. Gerek Kızılay’da otobüs durağına düzenlenen bombalı bir saldırı, gerekse İstiklal Caddesi'nde vatandaşlarımızı ve turistleri hedef alan canlı bomba göstermiştir ki bölücü terör örgütü ülkemiz üzerinde kirli oyunlar oynamaktadır. Bugün de terör çirkin yüzünü Belçika’da göstermiştir. Örgüt üyeleri tarafından düzenlenen haince ve kalleşçe yapılan saldırılar, devletimizin terörle mücadelede sürdürdüğü başarılı politikanın izleri, terör örgütünün ülkemizde oluşan derin yaraların dışa vurmasıdır. Bu hırçınlıkla masum sivilleri hedef alan çatışmalarda kadın ve çocukları canlı kalkan olarak kullanan terör mensupları silahlı kuvvetlerimizin ve emniyetimizin operasyonları sayesinde en ağır şekilde cevaplarını almaktadırlar."

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...