Polisin bu sözlerini duyunca intihardan vazgeçti!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Polisin bu sözlerini duyunca intihardan vazgeçti!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bursa’da ailevi sorunları olduğunu söyleyen genç adam 21 katlı binanın 7’nci kattaki havalandırma boşluğundan atlamak istedi. Polis ise bu sözüyle vazgeçirdi...

Bursa’da  ailevi sorunları olduğunu söyleyen 28 yaşındaki Samet A.,  21 katlı TOKİ binasının 7’nci kattaki havalandırma boşluğundan atlamak istedi. Samet A., kendisini ikna etmek isteyen polislerin ezan okunduğu sırada "İnancın varsa atlama, bak ezan okunuyor" demesi  üzerine intihardan vazgeçti.  Olay yerinin yakınında bulunan bir okulun öğrencileri ise cep telefonlarıyla olay anını görüntüledi. Merkez Osmangazi ilçesi  Doğanbey  Mahallesi’nde bulunan  21 katlı binasının 7’nci katındaki havalandırma boşluğundan sarkan Samet A., "Ailevi sorunlarım var, hayattan bıktım. Artık yaşamak istemiyorum"  diyerek intihar etmek istedi. Haber verilmesi sonucu olay yerine gelen itfaiye ekipleri olası atlama ihtimaline karşın havalı yastığı açarken 112 Acil Servis ekipleri ise gelişmeleri bekleyerek takip etti.
Polisin bu sözlerini duyunca intihardan vazgeçti!
Bu sırada Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Samet A.’yı konuşarak ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 20 dakika süren görüşmeden sonuç alamayan polisler bu sırada  ikindi ezanı okunmaya başladığı sırada kendisine, "İnancın varsa atalama, bak ezan okunuyor. Ezanın hatırına vazgeç" dedi. Bir süre düşünen Samet A. intihardan vazgeçince polisler tarafından sarktığı camdan içeriye alınarak 112 Acil Servis’e ait ambulansta sakinleştirildi. Samet A., daha sonra Muradiye Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Samet A.’nın  Gürsu İlçesi’nden geldiği bir süre dolaştıktan sonra intihar etme düşüncesiyle binaya çıktığı öğrenildi.
Polisin bu sözlerini duyunca intihardan vazgeçti!
Olay yerinin yakınında bulunan bir okulun öğrencileri ise ekiplerin çalışmalarını izlerken bazıları ise cep telefonlarıyla  görüntü aldı. Polis tarafından intihardan vazgeçirilen Samet A. ambulansa götürülürken öğrenciler tarafından alkışlandı.
Polisin bu sözlerini duyunca intihardan vazgeçti!

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...