Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

4 gündür haber alınamayan astsubay bu halde bulundu!

Düzenleyen:
4 gündür haber alınamayan astsubay bu halde bulundu!

YAŞAM Haberleri

Kayseri'de 4 gündür haber alınamayan Jandarma Astsubay Hakan Köken'in, Niğde'de boş arazideki bir otomobilde cesedi bulundu. Astsubay Köken'in intihar ettiği belirlendi.

Kayseri'nin Yeşilhisar İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan ve 4 gündür haber alınamayan Jandarma Astsubay 22 yaşındaki Hakan Köken'in Niğde'de cesedi bulundu. Astsubay Köken'in intihar ettiği belirlendi. Sabah saatlerinde Bor-Niğde Çevre Yolu'nda giden sürücüler, yol kenarındaki boş arazide bir otomobilden şüphelenerek polisi aradı. Olay yerine gelen ekipler, 38 F 4278 plakalı otomobilde Astsubay Hakan Köken'in cesediyle karşılaştı. Olay yerinde yapılan incelemede cesedin Kayseri Yeşilhisar İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan ve 4 gündür de kendisinden haber alınamayan Jandarma Astsubay Hakan Köken'e ait olduğu ve beylik tabancasıyla intihar ettiği belirlendi.

CENAZESİ MEMLEKETİNE GÖNDERİLECEK
Niğde Garnizon Komutanı Jandarma Albay İbrahim Taşkın da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Gece saatlerinde intihar ettiği sanılan genç astsubayın cenazesinin otopsinin ardından memleketi Ordu'ya gönderileceği bildirildi. Köken'in neden intihar ettiği belirlenemezken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...