Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bar cinayetinde, eski Kırkpınar Ağası'nın oğluna müebbet hapis cezası

Düzenleyen:
Bar cinayetinde, eski Kırkpınar Ağası'nın oğluna müebbet hapis cezası

YAŞAM Haberleri

Edirne'de Kürt Ahmet olarak tanınan Ahmet Turgut'un yeğeni Ömer Turgut'u öldüren eski Kırkpınar Ağası'nın oğlu V. A. 'ben ördek bile vurmam' dedi, müebbet hapis cezası aldı.

Edirne'de bir bar tuvaletinde kız yüzünden tartıştığı 26 yaşındaki Ömer Turgut'u başından tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan eski Kırkpınar Ağası Mustafa Altunhan'ın 25 yaşındaki oğlu V.A., ömür boyu hapis cezasına çaptırıldı.

ESKİ KIRKPINAR AĞASININ OĞLU HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Edirne'de 2 yıl önce bir barın tuvaletinde kız yüzünden tartıştığı Ömer Turgut'u başından tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla, eski Kırkpınar Ağası olan iş adamı Mustafa Altunhan'ın oğlu Volkan Altunhan, dün bir kez daha 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı.

1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Altunhan'ın çok sayıda yakını ile avukatlar katılırken, ölen Ömer Turgut'un ailesinden kimse katılmadı.

SAVCI ÖMÜR BOYU HAPİS CEZASI İSTEDİ

Cumhuriyet Savcısı Mustafa Kısakürek, mütaalasında sanık Volkan Altunhan'ın, 'Kasten adam öldürmek suçundan' ömür boyu hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi. Öldürülen Ömer Turgut'un avukatı Furkan Kamalak, sanık Volkan Altunhan'ın iş yeri kameralarından cinayeti işlediği açıkça belirli olduğundan cezalandırılmasını talep etti. Sanık avukatları ise savunmalarında Volkan Altunhan'ın Ömer Turgut'u öldürdüğüne dahil yeterli delil olmadığından sanığının suçsuz olduğunu ve hakkında beraat kararı verilmesini talep etti.

"BEN ÖRDEK BİLE ÖLDÜRMEM"

Geçen yıl barda birlikte otururken tuvalete giderek kız arkadaşına laf attığı için tartıştığı Ömer Turgut'u öldürdüğü idddiasıyla yargılanan sanık Volkan Altunhan son savunmasında, "Ben amcam ile bazen ava gittiğimde ördek bile vuramam. İnsan öldüremem" dedi.

"TUVALETTE BOĞAZIMI SIKIP KAFAMI KAPIYA VURDU"

Altunhan savunmasına, tartıştığı Turgut'un tuvalet girişinde kendisine küfür edip omuz atmasının ardından tuvalete çağırdığını anlatarak, "Ben ölen Ömer Turgut'u tanımam. Olay gecesi kız arkadaşımla barda oturuyorduk. Daha sonra ben kız arkadaşımı tuvalete götürmek için eşlik ettim. Ömer bu sırada arkamızdan geldi. Çıkışta önümüzü kesip küfür edip bana hakaret edip beni tuvalete çağırdı. Tuvalete boğazımı sıkıp kafamı kapıya vurdu. Daha sonra ben çıktım. Ben öldürmedim suçsuzum beraatımı istiyorum" dedi.

MAHKEME, ÖMÜR BOYU HAPSE HÜKMETTİ

Mahkeme heyeti, savunmaların tamamlanmasından sonra kısa bir aradan sonra sanık Volkan Altunhan'ı kasten adam öldürmek suçundan ömür boyu hapis cezası ile cezalandırılmasına hükmetti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...