Şanlıurfa'da kaybolan hamile kadın ölü bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şanlıurfa'da kaybolan hamile kadın ölü bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi kırsalında bir kadın cesedi bulundu. Bulunan kadın cesedinin gün 15 gün önce kaybolan hamile kadın olduğu iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre ilçe merkezine 17 kilometre uzaklıkta bulunan Çeltik Mahallesi yakınlarındaki bir fıstık bahçesine fıstık ağaçlarını aşılamaya giden çiftçiler tarafından çürümeye yüz tutmuş bir kadın cesedi bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri 30-35 yaşlarındaki boyun ve kafa kısmında darp izleri bulunan kadın cesedinin uzun zaman önce öldüğünü belirledi.  Kadının cesedi, savcının incelemesinin ardından Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 
SİVEREK'TE 15 GÜN ÖNCEDE HAMİLE BİR KADIN KAYBOLMUŞTU 
Şirinkuyu Mahallesinde 15 gün önce 9 aylık hamile Fatma K. isimli bir kadın bir anda kaybolmuştu.Kaybolan kadının yakınları Siverek Devlet Hastanesine gelerek bulunan kadını teşhis etmek istedi.Kadını elbiselerinden ve hamileliğinden teşhis ederken,kesin sonucun otopsi raporundan sonra açıklanacağı söylendi. Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...