Bu benzerlik hayatını kararttı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bu benzerlik hayatını kararttı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da, bir çatı ustasının hayatı, her yerde aranan canlı bombaya benzerliğiyle karardı.

Güneydoğu gazisi çatı ustası Nur Muhammet Mustafaoğlu’nun hayatı, geçtiğimiz günlerde fotoğrafları yayınlanan ve DAEŞ'in canlı bombası olarak her yerde aranan Savaş Yıldız'a benzerliğiyle alt üst oldu. Mustafaoğlu, sokağa çıktığında insanların kendisini canlı bomba sanıp ihbar ettiğini söyledi. İnsanların zarar verilmesinden koktuğu için yağmurlu ve soğuk havalarda bile tişörtle gezen Mustafaoğlu, canlı bombaya benzerliğinden dolayı hayatının karardığını ifade etti. 
Mustafaoğlu, canlı bombayla hiçbir alakasının olmadığını, kendisinin vatansever bir Türk olduğunu söyledi. Mustafaoğlu, "Ben Türk'üm. Bursa’da ikamet ediyorum. Bana benzeyen canlı bombanın resminden haberim yoktu. Abim telefonuma canlı bombanın resmini atarak, bana çok benzediğini söyledi. Her yerde haberi çıkan canlı bomba Savaş Yıldırım hakikaten bana çok benziyor" dedi. 
Bu benzerlik hayatını kararttı!
Vakit kaybetmeden en yakın polis karakoluna başvurduğunu anlatan Mustafaoğlu, "Polise, canlı bomba olarak aranan teröristin resmini göstererek, bana çok benzediğini söyleyip kendi kimliğimi gösterdim. Canlı bombanın benimle hiçbir alakası olmadığını anlattım. Polis de inceleme yapıp, canlı bombanın benimle alakası olmadığını belirledi. Her yerde aranan canlı bombanın fotoğrafı yayınlandıktan sonra yurt dışındaki yakınlarım da arayarak, 'Oğlum sen nasıl böyle bir işe bulaştın' diye sitem ettiler. Onlara hakikati anlatmakta zorlandım. Bir benzerlik olduğunu söyledim. Ben askerliğimi Hakkari Şemdinli’de yaptım ve gaziyim. Canlı bombanın fotoğrafı yayınlandıktan sonra işe gitmek için minibüse bindiğimde insanlar bana tuhaf tuhaf bakıyor. Korkudan hava soğuk olmasına rağmen üzerime mont giymiyorum, tişörtle geziyorum. Benzerlikten dolayı üzerime mont giysem daha büyük sıkıntı olacak. İki gündür Bursa’da yağmur yağıyor, bense insanlar tedirgin olmasın diye hasta olmayı göze alarak tişörtle geziyorum" diye konuştu. 

Bu benzerlik hayatını kararttı!

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...