Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Direksiyon başında kalp krizi geçiren adam öldü

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Direksiyon başında kalp krizi geçiren adam öldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Sakarya'da meydana gelen olayda direksiyon başında kalp krizi geçiren adam TIR'la yol kenarında bulunan işyerinin tabelasına çarptı, öldü...

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde direksiyon başında kalp krizi geçiren 41 yaşındaki Özgür Öz hakimiyetini kaybettiği TIR'la yol kenarında bulunan işyerinin tabelasına çarptı. Özgür Öz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza gece saatlerinde, D-100 Karayolu Kızılcıkorman mevkiinde meydana geldi. Ankara istikametine gitmekte olan Özgür Öz yönetimindeki 81 EJ 192 plakalı TIR sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan bir işyerinin tabelasına çarptı. Olay yerinden geçen bir doktor kazayı görerek sürücüye müdahalede bulundu. Daha sonra olay yerine gelen 112 Acil ekibi de müdahaleye katılırken, kalp masajı yapıldı. Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Özgür Öz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...