Kanları yerde kalmıyor, 38 terörist öldürüldü

Düzenleyen:
Kanları yerde kalmıyor, 38 terörist öldürüldü

YAŞAM Haberleri

PKK’lı teröristlere yönelik başarılı operasyonları sürdüren güvenlik güçleri hainlere karşı son zamanların en ağır darbesini vurdu.

Genelkurmaydan yapılan açıklamaya göre, Şırnak, Nusaybin, Yüksekova ve Silvan’da önceki günkü gerçekleştirilen operasyonlarda 38 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Öte yandan Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda, 230 av tüfeği, birer M16 otomatik piyade tüfeği ve bomba atar, bu silahlara ait yaklaşık bin 500 mermi ile çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. Bu arada Diyarbakır’da aralarında Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) il Eş Başkanı Hafize İpek’in de bulunduğu Nevruz Tertip Komitesi üyesi 6 kişi gözaltına alındı.
Kanları yerde kalmıyor, 38 terörist öldürüldü
Başika’dan acı haber

Kuzey Irak’ta Musul yakınlarında DAEŞ ile Peşmerge güçleri arasındaki çatışmalarda DAEŞ’in attığı Katyuşa roketatarına ait bir merminin Başika Kampı’na düşmesi sonucu Üsteğmen İsmail Cazgır şehit oldu, bir asker de hafif yaralandı. Şehidin İzmir Karşıyaka’daki ailesi acı haberle yıkıldı. TSK, acı olayın ardından DAEŞ hedeflerinin bölgede konuşlu ateş destek vasıtalarımızla ve koalisyon uçakları tarafından yerle bir edildiğini açıkladı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...