Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arda'ya yardım eli

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arda'ya yardım eli

YAŞAM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla, Marmaris'te yaşayan ve kalbindeki delikle dünyaya gelen Arda Efe'nin tedavisine başlanacak.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan, kalbindeki delikle dünyaya gelen ve ailesinin parası olmadığı için ameliyat olamayan 5 yaşındaki Arda Efe'ye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sahip çıktı.

Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ile Muğla Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve Marmaris Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürlüğü yetkilileri, çocuğun Beldibi Mahallesi 24. Sokak'ta yaşayan anne ve babası Bülent Efe ve Yeter Soğanlılı'yı evinde ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla geldiklerini belirten Kaymakam Yüksel, Recep Tayyip Erdoğan ve Muğla Valisi Amir Çiçek'in selamlarını ileterek, Arda Efe'ye oyuncak araba hediye etti. Yüksel ve beraberindekiler, çocuğun sağlık sorunlarıyla ilgili neler yapılması gerektiği konusunda aileyle görüştü.

Gazetecilere açıklama yapan Celalettin Yüksel, bugün bazı gazetelerde, Arda Efe'nin ailesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sağlık yardımı talebini içeren haberlerin yer aldığını belirterek, "Cumhurbaşkanlığımızdan Muğla Valiliğini aramışlar. Sayın valimiz de bize gerekli talimatları iletti. Vakfımız aracılığıyla Arda Efe'nin tedavisi için her türlü imkanı kullanacağız. İnşallah yavrumuz sağlığına bu vesile ile kavuşur." diye konuştu.

Kalbindeki delikle doğan Arda Efe, Marmaris, Aydın ve İzmir'de 3 anjiyo ve 2 kalp ameliyatı geçirmiş, kalp kapakçıklarının değişmesi için de acil ameliyat olması gerektiği belirtilmiş, fakat ameliyat için gerekli para dar gelirli aile tarafından bulunamamıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...