19 Nisan'da 1 numara belli olacak

Düzenleyen:
19 Nisan'da 1 numara belli olacak

YAŞAM Haberleri

Audi A4, Fiat Egea, Hyundai Tucson, Opel Astra, Renault Talisman, Skoda Superb ve Volvo CX-90; fiyat, performans ve donanımda Türkiye'nin en iyi aracı olmak için yarışacak

Ali Çelik

ABD’de, Avrupa’da derken; artık Türkiye de "Yılın Otomobili" seçiliyor. PPG Oto Tamir Boyaları ana sponsorluğu ve Bridgestone ile İntercity İstanbulpark sponsorluğunda düzenlenen yarışmaya; Audi A4, BMW 7 Serisi, Fiat 500X, Fiat Egea, Ford Mondeo, Ford Mustang, Honda Jazz, Hyundai Tucson, Jaguar XE, Kia Sorento, Land Rover Discovery Sport, Mazda CX-3, Mercedes GLC, Mercedes C-Coupe, MINI Clubman, Opel Astra, Renault Talisman, Renault Kadjar, Skoda Superb, Ssangyong Tivoli, Subaru Levorg ve Volvo XC90 katıldı. Otomobil gazetecileri; pistte ve özel parkurlarda denedikleri araçları zorlu bir testten geçirdiler. Öncelikle ivmelenmesini, yol tutuşunu, fren mesafesini, sonra donanımlarını, sessizliğini, yolculara sağladığı alanı ve güvenliği gözden geçirdiler. Otomobil Gazetecileri Derneği üyeleri, kullanıcılara faydalı olabilmek adına ince eleyip sık dokudular ve ilk 7 için oy kullandılar. Kararlarını verirken hem teknik özelliklerini, konforunu ve performansını dikkate aldılar, hem de fiyatlarını göz önünde tuttular. Oylama neticesinde değişik sınıflardan 7 araç ikinci tura çıktı. Bir sonraki oylama Audi A4, Fiat Egea, Hyundai Tucson, Opel Astra, Renault Talisman, Skoda Superb ve Volvo CX-90 arasında yapılıp, kazanan 19 Nisan'da açıklanacak. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...