HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sağanak yağış geliyor

Düzenleyen: /
Sağanak yağış geliyor
Hava Durumu, Haber

YAŞAM Haberleri

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinde görülecek yağışların Trabzon, Rize, Artvin'in kıyı kesimi, Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır, Bingöl, Muş, Batman, Mardin, Bitlis, Siirt, Şırnak ve Hakkari çevreleri ile Diyarbakır'ın doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması tahmin ediliyor. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının iç ve doğu kesimlerde 2 ila 6 derece azalarak, mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor. 
Rüzgarın ise genellikle genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege Kıyıları, İç Anadolu'nun güneyi ile Batı Akdeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. 

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 
Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 7 
İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 12 
İzmir: Az bulutlu 15 
Adana: Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı 18 
Antalya: Parçalı bulutlu 20 
Samsun: Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 9 
Trabzon: Çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı yağmurlu 8 
Erzurum: Çok bulutlu, yağmur ve karla karışık yağmurlu, akşam saatlerinden sonra kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 6 
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, doğu ilçeleri yerel olarak kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı 14 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...