Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pantolonunu ütülemeyen karısını uyurken silahla vurdu

Düzenleyen:
Pantolonunu ütülemeyen karısını uyurken silahla vurdu

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da Halit Ş. pantolonunu ütülemeyen eşini uykusunda silahla vurdu. Öfkeli koca yaptığından pişmanlık duyunca yaralı eşine Acil Servis hattının numarasını sordu.

İstanbul Kağıthane'de Halit Ş. sabah uyandığında pantolonunu ütülemediğini fark ettiği eşini uykusunda silahla vurdu. Birkaç dakika sonra yaptığından pişman olan adam, yaralı eşine acil servis hattının numarasını sordu.

AKCİĞERİNDEN YARALANDI

Yaralı eşinin numarayı söylemesi üzerine 112'yi arayan Halit Ş. "Ben eşimi silah ile vurdum, çok acele gelin" diye yardım istedi. Halit Ş. hakkında 'eşini kasten öldürmeye teşebbüs' suçu kapsamında dava açıldı. Hazırlanan iddianameye göre ilginç olay şöyle gelişti:

Halit Ş. pantolonunun ütülenmediğini fark ederek eşini uyandırmak istedi. Uyumakta olan eşine öfkelenen Halit Ş. silahına sarıldı. Kısa bir süre sonra yaptığından pişman olup acil servisi aramak isteyen koca yaralı eşine "Acil servisin numarası kaçtı" diye sordu. "112" diye cevap alınca hattı arayıp "Ben karımı silahla vurdum, çok acele gelin" dedi. Bir süre sonra gelen ambulans Sevinç Ş.'yi hastaneye kaldırdı. Akciğerinden yaralanan kadın eşinden şikâyetçi oldu.

'KAZAYLA OLDU' DEDİ

Soruşturma çerçevesinde ifadesine başvurulan Halit Ş. olayın kaza ile olduğunu iddia etse de, savcılık 'kaza süsü vermeye çalışarak müştekiyi ruhsatlı silahı ile öldürme kastı ile ateş ettiğini' belirledi. Şüpheli hakkında 'eşi kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'gönüllü vazgeçme nedeniyle suçun nitelikli yaralamaya dönüşmesi' suçları kapsamında iddianame düzenlendi. Halit Ş. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak. Sabah

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...