Eskişehir'de 5 kişi soba gazından zehirlendi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Eskişehir'de 5 kişi soba gazından zehirlendi

YAŞAM Haberleri  / AA

Tıkanan baca nedeniyle sızan gazdan etkilenen aynı aileden 4 ve kömür sobasından zehirlenen bir kişi, tedavi altına alındı

Eskişehir'de aynı aileden 4 kişi tıkanan baca, bir kişi de kömür sobasından sızan gazdan zehirlendi. Alından bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi Onur Sokak'taki evlerinde Ömür A. (41), Hatice A. (53), Şükran A. (35) ve Yunus Emre A. (8), kombinin bacasının tıkanması nedeniyle sızan karbonmonoksit gazından etkilendi. Yakınlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, bu kişileri Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınanlardan Şükran A'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Mahmudiye ilçesi Işıklar Mahallesi'nde ise kömür sobasından sızan gazdan zehirlenen Şevki S. (41) Mahmudiye Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Buradaki müdahalenin ardından Eskişehir Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Şevki S'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...