Mangaldaki kömürden zehirlenip öldü

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Mangaldaki kömürden zehirlenip öldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde 69 yaşındaki Celal Karşılar mangaldaki kömürden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü.

Olay, gece yarısı ilçeye bağlı Karşıyaka Mahallesi Sultan Murat Sokak'ta meydana geldi. İşçi emeklisi Celal Karşılar gezmek için Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan bağ evine gitti. Ancak dönmedi. Şüphelenen yakınları Celal Karşılar'ı aramaya başladı. Kardeşinin torunu olan 18 yaşındaki Ekrem Karşılar, Karşıyaka Mahallesi'ndeki bahçe içerisindeki kulübeyi kontrol ettiğinde Celal Karşılar'ı çekyat üzerinde hareketsiz halde buldu. Karşılar, durumu yakınlarına, sağlık görevlileri ve polis ekiplerine bildirildi. Suşehri Emniyet Müdürlüğü  ekiplerinin yaptığı incelemede Celal Karşılar'ın öldüğü belirlendi. Karşılar'ın gezmek için gittiği bahçede yaktığı mangalı ısınmak amacı ile kulübeye götürdüğü, sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğü belirlendi. Ceset, otopsi için Suşehri Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...