Müşterilerinin güvenliğini kendisi sağlıyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Müşterilerinin güvenliğini kendisi sağlıyor

YAŞAM Haberleri  / AA

Manisalı taksici Selçuk, müşterilerinin güvenliğini sağlamak amacıyla aracına sesli kayıt yapan güvenlik kamerası taktırdı.

Manisalı taksi şoförü İsmail Selçuk, kendisinin ve müşterilerinin güvenliğini düşünerek aracına sesli kayıt yapan güvenlik kamerası taktırdı.

Yunusemre ilçesinde taksicilik yapan İsmail Selçuk, gazetecilere yaptığı açıklamada 3 yıldır da taksicilik yaptığını, aracını müşterinin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde donattığını belirtti.

Selçuk, aracında müşterilerine ücretsiz internet hizmetinin yanında, tablet, günlük gazete, kitap ve çeşitli ikramlar gibi hizmetleri de sunduğunu bildirdi

Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın bindiği minibüsün şoförü tarafından öldürülmesinden sonra müşterilerinde güvenlik kaygısının arttığına işaret eden Selçuk, hem kendisinin hem de müşterilerinin güvenliği için aracına sesli kayıt yapan güvenlik kamerası taktırdığını söyledi.

Taksiye binen yakının cep telefonundan izleyebilecek
Selçuk, güvenlik kamerasının sürekli kayıt yaptığına dikkati çekerek, "Müşterilerimi rahat olmaları için bu konuda bilgilendiriyorum. Güvenlik kamerasını online olarak da izleyebilmek için çalışmalar yapıyorum. Aracıma binen müşteri ya da yakınını bindiren bir kişi, kendisine vereceğim küçük bir telefon uygulamasını cep telefonuna yükleyerek, aracın içini online olarak izleyebilecek. Bunu yakın zamanda hizmete sunacağım” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...