Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adıyaman'daki terör operasyonunda, 11 kişi yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Adıyaman'daki terör operasyonunda, 11 kişi yakalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Suriye’de yaşanan çatışmalarla irtibatlı olduğu belirtilen şahıslara yönelik 23 ayrı eve yapılan eş zamanlı terör operasyonunda 14 şüpheliden 11'i yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Suriye’deki çatışmalarla irtibatı bulunan kişilere yönelik Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Adıyaman merkezli olmak üzere Elazığ, Çelikhan ve ismi öğrenilemeyen bir köyde eş zamanlı terör operasyonu düzenlendi. 23 ayrı adrese yapılan operasyonunda 11 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar polis araçlarıyla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Şahıslar daha sonra Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Öte yandan, 23 ayrı adrese yapılan operasyonda Suriye’de yaşanan çatışmalarla alakalı olduğu öğrenilen dökümanlar ele geçirildi. 
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...