Ailesinden kaçıp PKK'ya katılmak isteyen genç yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ailesinden kaçıp PKK'ya katılmak isteyen genç yakalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'de, ailesinin yanından kaçarak terör örgütü PKK/KCK'ya katılmak isteyen bir kişi yakalanarak ailesine teslim edildi.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, "28 Mart'ta Tatvan ilçesi istikametine gelen şehirler arası yolcu otobüsündeki O.K. adlı bir erkek şahsın İzmir'de bulunan ailesinin yanından kaçtığı ve terör örgütü PKK/KCK'ya katılmak için Van'a gittiği" ihbarı alındığı belirtildi. Valilik açıklamasında, otobüsün Tatvan ilçesi girişindeki doğumevi hastanesi civarında durdurularak O.K. adlı şahsın ekiplerce gözaltına alındığı belirtilerek şöyle denildi: "Şahıs, savcı talimatıyla bir gün gözaltında tutulduktan sonra adliyeye sevk edilmiştir. Savcılık tarafından ifadesi alınan O.K., babası K.K.'ya teslim edilmiştir. Gençlerimizi kandıran ve ailelerini evlatsız bırakan terör örgütlerine karşı her türlü mücadelemiz devam etmektedir.” 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...