HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Gazinoda silahlı kavga, ölü ve yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Gazinoda silahlı kavga, ölü ve yaralı var
Sakarya, Haber, Gazino, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Sakarya'nın Sapanca ilçesinde faaliyet gösteren bir gazinoda çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Sapanca ilçesi Uzunkum Mevkiinde bulunan bir gazinoda iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Meydana gelen silahlı kavgada 38 yaşındaki Orhan D. ve Tuncay T. ağır yaralandı. Durumu gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede gelen 112 acil ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılardan Orhan D. Sapanca ilçe hastanesine, Tuncay T. ise Sakarya Üniversitesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Orhan D., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...