Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çorlu'da iki tekstil işçisi feci şekilde can verdi

Düzenleyen:
Çorlu'da iki tekstil işçisi feci şekilde can verdi

YAŞAM Haberleri

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde çalıştıkları tekstil fabrikasının akışkan kazanı bacasına düşen işçiler Caner Seven ile Feridun Erdoğan boğularak hayatını kaybetti.

Tekirdağ'ın Ergene ilçesine bağlı Yulaflı Mahallesi'nde bulunan çalıştıkları tekstil fabrikasının akışkan kazanı bacasına düşen işçiler Caner Seven ile Feridun Erdoğan boğularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak jandarmanın başlattığı soruşturma sürüyor.

ARKADAŞLARININ HAREKETSİZ YATTIKLARINI GÖRDÜLER 

Fabrikada çalışan Caner Seven ile Feridun Erdoğan'ın uzun süre haber alamayan arkadaşları, fabrikanın akışkan kömürü bacasının bulunduğu yere geldiklerinde, aşağıda ikisinin de hareketsiz yattıklarını gördü.

Çorlu'da iki tekstil işçisi feci şekilde can verdi

İTFAİYE EKİPLERİ BACADAN İNDİ

Bunun üzerine hemen itfaiye ile ambulans haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri bacadan indi. Yukarıya çıkartılan Seven ve Erdoğan yapılan kontrolde yaşamını yitirdiği belirlendi.

CESETLER, ÇORUM DEVLET HASTANESİ'NİN MORGUNA KALDIRILDI

Cumhuriyet Savcısın ve jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cesetler Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak jandarmanın başlattığı soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...