Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

9 kişinin katili yakalanmasaydı İtalyan kız arkadaşının yanına gidecekti

Düzenleyen:
9 kişinin katili yakalanmasaydı İtalyan kız arkadaşının yanına gidecekti

YAŞAM Haberleri

Gaziantep'te eşi ve 8 yakınını öldürdükten 55 gün sonra, İzmir'e gitmek üzereyken yakalanan Yusuf Taş'ın hedefinin sevgilisinin yaşadığı İtalya'ya gitmek olduğu ortaya çıktı.

Gaziantep'te 9 kişinin katil zanlısı olarak aranırken dün gece otogarda yakalanan Yusuf Taş'ın babası, kardeşi ve dayısı da gözaltına alındı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, ayrı yaşadığı eşi Tuğba Taş ile 8 akrabasını öldürdüğü iddiasıyla aranan Yusuf Taş'ın dün otogarda düzenlenen operasyonla yakalanmasının ardından, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısına yardım edenlerin yakalanması ve tabancanın ele geçirilmesi için çalışma başlattı.

BABASI, KARDEŞİ VE DAYISI GÖZALTINA ALINDI

Zanlının yakınlarına ait adreslere eş zamanlı operasyonda düzenleyen ekipler, baba Halil ve kardeşi 'Şerif Taş ile dayısı Arif Toz'u, katil zanlısına yardım yataklık ettikleri iddiasıyla gözaltına aldı. Adreslerde yapılan aramalarda, cinayetlerin işlenmesinde kullanıldığı değerlendirilen tabanca da ele geçirildi.

ÜZERİNDEN YÜKLÜ MİKTARDA PARA ÇIKTI

Şüphelilerin Cinayet Büro Amirliğindeki sorgusu sürerken, kilo almış ve bakımlı haliyle dikkati çeken Yusuf Taş'ın üzerinde yüklü miktarda para çıktığı öğrenildi.

İTALYA'DAKİ KIZ ARKADAŞININ YANINA GİDECEKTİ

Otogarda, Gaziantep-İzmir seferini yapan otobüse düzenlenen operasyonla yakalanan Yusuf Taş'ın İzmir'den sonra kaçak yollarla Avrupa'ya gitmeyi planladığı öne sürüldü. İnternet üzerinden İtalya'da görüştüğü kız arkadaşının yanına gideceği değerlendirilen Yusuf Taş'ın sorgusunda cinayetleri işlemediğini söylediği belirtildi.

9 KİŞİYİ ÖLDÜRMÜŞTÜ

Düztepe Mahallesi'nde 5 Ocak'ta Yusuf Taş tarafından gerçekleştirildiği ileri sürülen silahlı saldırı sonucu, aralarında kendisinden boşanmak isteyen eşinin de bulunduğu 4 kişi ölmüş, 2 kişi yaralanmıştı. Olaydan kısa süre sonra da Sam Mahallesi'ndeki evde şüphelinin amcası, yengesi ve çocuklarının da bulunduğu 5 kişi daha silahla vurulmuş halde bulunmuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...