Kendini kanalizasyona atarak intihar eden adamın cesedi çıkarıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kendini kanalizasyona atarak intihar eden adamın cesedi çıkarıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Esenler'de rögar kapağını açarak atlayan şahsın cesedine ulaşıldı. Yapılan araştırmada hayatını kaybeden kişinin Suriyeli Amir Hattap olduğu (36) belirlendi.

Esenler Barbaros Caddesi üzerinde sabah saatlerde bir kişi rögar kapağını açarak kanalizasyona atlamıştı. İtfaiye ekipleri yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından şahsın cesedine ulaştı. Atladığı yerden beş metre uzakta ulaşılan cesedin Suriyeli Amir Hattap'a ait olduğu belirlendi. Şahsın abisi olay yerine gelerek, kardeşinin kayıp olduğunu söyledi. Daha sonra çıkartılan ceset, abiye teşhis ettirilirken, Hattap'ın abisi ve yakınları gözyaşı döktü. Polis ekipleri ölen şahsın yakınlarını sakinleştirdi.
Amir Hattap'ın evli ve üç çocuk babası olduğu ve Suriye'den iki buçuk yıl önce Türkiye'ye geldiği öğrenildi. Hattap'ın eşiyle bir süredir sorun yaşadığı ve çocuklarını göremediği iddia edildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. 
Kendini kanalizasyona atarak intihar eden adamın cesedi çıkarıldı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...