10'uncu kattan aşağı atlamadan önce kapı kapı dolaştı

Düzenleyen:
10'uncu kattan aşağı atlamadan önce kapı kapı dolaştı

YAŞAM Haberleri

Adana'da 28 yaşındaki Tuğba Teber, çıktığı apartmanın çatısından atlayarak intihar etti. Genç kadının kendini atmak için binaları tek tek gezdiği kameralardan anlaşıldı.

Adana'da 28 yaşındaki Tuğba Teber, çıktığı bir apartmanın çatısından atlayarak intihar etti. Teber'in atlamadan bir saat önce çıktığı inşaattan bekçi tarafından indirildiği, 2 apartmana daha girmek istediği ancak kapıların kapalı olması nedeniyle giremediği ortaya çıktı. Sabah saatlerinde merkez Seyhan İlçesi'nin Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 10 katlı apartmanın sakinleri genç bir kadının binadan düştüğünü görüp, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, başının üzerine beton zemine düşen yaralı kadını, ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Teber, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
10'uncu kattan aşağı atlamadan önce kapı kapı dolaştı
KENDİNE ATLAYACAK UYGUN BİNA ARADI

Olayın ardından başlatılan soruşturmada genç kadının apartmanda oturmadığı ve damından atlayarak intihar ettiği ortaya çıktı. Apartmanın güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, Teber'in yan yana olan apartmanların kapılarını tek tek kontrol ettiği ve C Blok girişinin açık olmasını fırsat bilip içeriye girdiğini tespit etti.
10'uncu kattan aşağı atlamadan önce kapı kapı dolaştı
YANDAKİ İNŞAATTAN DA ATLAMAK İSTEMİŞ

Ayrıca Tuğba Teber'in atlamadan bir saat önce de yan tarafta bulunan inşaata çıktığı ortaya çıktı. İnşaat bekçisi "İnşaatı kontrol ediyordum, yukarıda bir kadın vardı. 'Kızım ne arıyorsun burada' diye sordum, bana 'Hava almaya çıktım' dedi. Ben de aşağıya inmesini söyledim. Bir şey demeden indi. Sonra bu binaya girmiş demek ki" diye bilgi verdi. Polis, Tuğba Teber'in ölümü ile ilgili araştırmasını sürdürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...