2 yıl önce ağabeyi tarafından öldürülen Hilal Özcan bugün defnedildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
2 yıl önce ağabeyi tarafından öldürülen Hilal Özcan bugün defnedildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana’nın Kozan ilçesinde 2 yıl önce ağabeyi tarafından öldürüldükten sonra ormana gömülen Hilal Özcan'ın otopsi yapılan kemikleri toprağa verildi.

Ablasının kayıp başvurusunun ardından aylarca aranan Hilal Özcan’ın kemikleri, ormanlık alanda gömülü olarak bulunmuştu. Olayı en ince ayrıntısına kadar inceleyen Kozan Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri cinayeti aydınlatmış, baba ve ağabey tutuklanmıştı. Hilal Özcan’ın kemikleri Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan tetkiklerin devam etmesi sebebiyle ailesine teslim edilememişti. Özcan’ın otopside yapılan incelemeleri tamamlandı. DNA testinin ardından Cumhuriyet Savcılığı Hilal’in ablası Ülkü Özcan’a haber vererek kardeşinin cenazesini Adana Adli Tıp Kurumu'ndan almalarını bildirdi. 
Hilal Özcan’ın amcası Mustafa Özcan ve abla Ülkü Özcan Adli Tıp Kurumu'na giderek cenazeyi 28 gün sonra teslim aldı. 
Cenaze aracı ile Kozan ilçesi Ağlıboğaz Mahallesi Karadere Sokak'ta bulunan evlerine getirilen Hilal’in cenazesi araç içerisinde 5 dakika bekletildi. Buradan Kozan Aile Mezarlığı'na getirilen Özcan’ın cenazesi, mezarlıkta 24 kişi ile cenaze namazı kılınarak toprağa verildi. 
Abla Ülkü Özcan ile yakınları cenazenin mezarlığa getirilmesi ve cenaze namazının kılındığı sıralarda ağlayarak sinir krizleri geçirdi. 
Hilal Özcan’ın annesi Emine Özcan mezarlıkta gazetecilere “Yeter bir aydan beri bizi çektiğiniz” diyerek tepki gösterdi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...